ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΑΣ
Τα μυστικά του αμπελώνα
στο ποτήρι σας!
Έχοντας σαν αρχή ότι η φύση προνοεί, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται οι αρρώστιες στις καλλιέργειες, δόθηκε προτεραιότητα στην φυσική λίπανση και στον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας, αποφεύγοντας κάθε χημική παρέμβαση. Με γνώμονα την έρευνα και ακολουθώντας την εμπειρία των παραδοσιακών αμπελουργών μαζί με την καθοδήγηση των βιολόγων, ο αμπελώνας διαμορφώθηκε με βάση τον παραδοσιακό τρόπο, όπως δηλαδή γινόταν και στις αρχές του περασμένου αιώνα. Δόθηκε προτεραιότητα στη φυσική ποιότητα και όχι στην αύξηση της παραγωγής που επιτυγχάνεται με χημικά και τεχνικά μέσα.
Η στρεμματική απόδοση κυμαίνεται από 500 έως 700 κιλά.

Λόγω μη καλλιέργειας της γης και μη χρήσης χημικών, μέσα στον αμπελώνα διατηρήθηκαν σπάνια βότανα, αγριολούλουδα και ζωντανοί οργανισμοί που έχουν αντισηπτικές ιδιότητες και προστατεύουν το αμπέλι από ασθένειες.

Το οινοποιείο διαθέτει 25 στρέμματα αμπελώνες με τις ποικιλίες : chardonnay,cabernet sauvignon,μαλαγουζιά, μοσχάτο bianco, μαύρούδι. Μια ξενάγηση στους αμπελώνες μας θα σας έπειθε για τη μαγεία και την προσφορά της φύσης την οποία τόσο ο άνθρωπος αλόγιστα και χωρίς σεβασμό καταστρέφει.